Hostessenbureau MAOS - Hostdiensten - Promoboys voor evenementen in Brussel en in België
Welkom op de website van MAOS

ERVARING
CATHERINE LESENT, die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de evenementenwereld, heeft het hostessenbureau MAOS opgericht. Dat bureau heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een agentschap dat haar ONTHAAL het beste aanpast aan de behoeften van de moderne evenementenwereld.

PROFESSIONALITEIT
MAOS garandeert haar klanten in binnen- en buitenland kwalitatief hoogstaande diensten die aan de gegronde eisen van de evenementenorganisatoren beantwoorden.

DICHTBIJ
MAOS is een bureau op mensenmaat en dus verre van onpersoonlijk. Door regelmatige contacten onderhoudt ze een nauwe en persoonlijke band met haar klanten. MAOS is de bevoorrechte partner voor uw evenement.

KWALITEIT
MAOS rekruteert haar medewerkers zelf om steeds de meest kwaliteitsvolle diensten te kunnen verzekeren, hoe groot het evenement ook is. Ze doen dit volgens de strengste selectiecriteria om zo aan de meest strikte eisen van de klanten te voldoen.
Voor elke activiteit worden de medewerkers gebriefd en weten ze dus ook exact wat er van hen verwacht wordt.
Na elke activiteit , worden de medewerkers in samenspraak met de klant gedebriefd. Dat heeft in de loop van de jaren geleid tot een beter kwaliteitsniveau van de dienstverlening van MAOS.

IMAGO
Je krijgt nooit een tweede kans om een « goede eerste indruk »te maken. MAOS is de belangrijkste troef voor uw IMAGO.

We garanderen u een verzorgde en professionele dienstverlening, geleverd met de glimlach. Daarom is een team van MAOS de partner bij uitstek voor een geslaagd en succesvol evenement.


Webdesign by Th. Delepine